Probleem op deze pagina?

Nieuws

Eerste oproep voor projectvoorstellen ITEA3 (EUREKA) en PO preparation days in Amsterdam

logo itea3

Op 23 september 2014 zal de eerste oproep voor projectvoorstellen voor het EUREKA-cluster programma ITEA 3 gelanceerd worden. Deze oproep wordt samen gelanceerd met de ITEA Project Outline (PO) Preparation Days die zullen plaatsvinden in Amsterdam.

In de Project Outline (PO) fase, en tijdens deze voorbereidingsdagen, worden eerst geschikte partners gezocht voor bestaande en nieuwe projectideeën. Gebruik makend van de feedback (wetenschappelijk en projectmatig) van het Technisch Comité van de...


22/07/2014 11:51 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Vacature stafmedewerker online communicatie m/v

IWT

Het IWT concretiseert het innovatiebeleid van de Vlaamse regering. Dit gebeurt door financiering, adviesverlening en informatieverstrekking. Het IWT beheert jaarlijks zo’n 300 miljoen euro met een personeelsbestand van 125 medewerkers.Momenteel zijn we op zoek naar een stafmedewerker online communicatie (m/v).Wat houdt deze job in?Met je vlotte pen schrijf je teksten voor off-en online communicatie die ondernemingen aanzetten tot meer, beter en slimmer innoveren. Door je toegankelijke en heldere
18/07/2014 15:30 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De vijfde oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten is opengesteld.

IWT

De vijfde oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten is opengesteld.De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).De oproep staat open voor alle sectoren met uitzondering van de primaire land- en tuinbouwsector. 

De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding VIS-trajecten en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.

Het IWT organiseert op 5 en 26 september 2014 een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. Er...


18/07/2014 15:12 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De tweede oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten voor innovatievolgers is opengesteld

IWT

De tweede oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten voor innovatievolgers is opengesteld.De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).

De oproep staat open voor alle sectoren met uitzondering van de primaire land- en tuinbouwsector.De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding VIS-trajecten voor innovatievolgers en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.

Het IWT organiseert op 9 en 17 september 2014 een infosessie voor...


18/07/2014 15:11 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De vierde oproep Landbouw (LA)-trajecten is opengesteld!

IWT

De vierde oproep voor projectaanvragen Landbouw (LA)-trajecten is opengesteld.

De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).

De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding Landbouw-trajecten en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.Het IWT organiseert op 3 en 18 september 2014 een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om een voorbespreking met een IWT-adviseur aan te vragen....


18/07/2014 11:54 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

TETRA-oproep: selectie 2014

IWT

Met TETRA-projecten wordt (wetenschappelijke) basiskennis vertaald naar concrete, bruikbare concepten en toepassingen. Bij de uitvoering van de projecten wordt gestreefd naar interactie tussen hogescholen, universiteiten, bedrijven en social profit ondernemingen. De projecten zijn collectief en worden begeleid door een groep van potentiële gebruikers. De betrokken ondernemingen staan samen in voor 7,5% cofinanciering van de projecten.

Op 12 maart 2014 zijn 71 projectaanvragen (waaronder 10 voorbereidingsprojecten)...


18/07/2014 10:16 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Steunverlening projectvoorstellen van de SBO-oproep 2013-2014

IWT

De raad van bestuur van het IWT heeft op 17 juli 2014 een beslissing genomen over de steunverlening aan de projectvoorstellen van de SBO-oproep 2013-2014.Hierbij wordt steun toegekend aan 11 SBO-projecten met een primaire economische finaliteit en 5 SBO-projecten met een primaire maatschappelijke finaliteit.Onderaan in bijlage en op de IWT-website vindt u de lijst met een overzicht van de gesteunde projecten.

Strategisch basisonderzoek (SBO)
...

18/07/2014 10:00 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Selectie TBM-oproep 2013-2014

IWT

Het TBM-programma richt zich op een niche binnen het biomedisch onderzoek: het vergevorderd toepassingsgedreven onderzoek met een uitgesproken maatschappelijke toepasbaarheid, waarin de industrie niet of slechts beperkt geïnteresseerd is. Mogelijke oorzaken voor de beperkte industriële interesse zijn moeilijke octrooieerbaarheid, kleine patiëntenpopulaties of patiënt-specifieke behandelingen die geen gestandaardiseerde aanpak toelaten.

De financieringsmogelijkheden voor dit type onderzoek...


18/07/2014 10:00 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Geef je innovatietraject extra zuurstof!

Je innovatietraject wil maar niet vlotten of je weet niet hoe je er aan begint? Geef innovatie in jouw bedrijf een boost met externe experten!

Dankzij het project Tandem krijg je de kans om via een kort en krachtig innovatietraject een antwoord te vinden op jouw specifieke vragen. Een mooi aanbod: een workshop en 2 dagen coaching op maat van je bedrijf. Gratis!


Congres Voka Health Community - 'Beter slapen is geen droom meer'

In 2014, het Jaar van het Brein, focust het congres van Voka Health Community op de ongekende mogelijkheden om slaapproblemen aan te pakken en uw slaap te verbeteren. Wist u dat de slaapbehoefte verschilt van mens tot mens en in elke levensfase anders is? Ongeveer 10 % van de bevolking heeft genoeg aan een gemiddelde van 6,5 uur per nacht en zowat 15 %  heeft meer dan 9 uur nodig.

Maar wat gebeurt er in uw hersenen als u slaapt? En verandert dat als u ouder wordt? Welke alternatieven zijn...


123456... 78