Probleem op deze pagina?

Nieuws

Open call NanoLeap

NANOLEAP is een H2020-project dat een aantal pilootlijnen rond nanocomposieten bundelt. Ze organiseren nu een Open Call voor voorstellen: de geselecteerde voorstellen krijgen gedurende 6 maand gratis toegang tot een van de 'Pilot Plants' uit het NANOLEAP Network.

De toegang omvat: gebruik van de faciliteiten en benutting van een aantal Marketing en Engineering Consulting dienten.

De Open Call is er specifiek voor kmo's, spin-offs en nieuwe spelers die overwegen...


Oproep 2017 M-ERA.net 2 is opengesteld.

logo M-era.net

De oproep 2017 van de M-ERA.NET 2 actie is nu opengesteld en de limietdatum voor de indiening van een pre-proposal is 13 juni 2017, 12:00 uur ’s middags. U kunt de nodige informatie en documenten hierover raadplegen op de website : https://m-era.net/joint-calls/joint-call-2017Er worden projectvoorstellen verwacht over de volgende topics zoals nader omschreven in het werkprogramma van de call :
  • Integrated computational materials engineering (ICME)
  • Innovative surfaces, coatings and...

Climate Launch Pad Competition 2017

Wij zoeken cleantech helden! Counter klimaatverandering met jouw idee!

Ligt klimaatverandering jou na aan het hart? Heb je een fris, innovatief of gedurfd idee om dit aan te pakken en wil je dit graag in actie omzetten? Of er je eigen zaak mee uitbouwen? Neem dan zeker deel aan Climate Launch Pad 2017!

CLP2017 is wereldwijd de grootste wedstrijd voor innovatieve cleantech ideeën. Deelnemers uit meer dan 30 Europese landen strijden voor de eerste plaats in deze uitdagende competitie. VITO...


Link2Innovate

Bent u een jong technologiebedrijf met innovatieve producten of diensten op zoek naar een klant om dit verder mee te ontwikkelen?  Of bent u een gevestigde organisatie of bedrijf op zoek naar nieuwe technologieën?      

         

Bent u bereid om daarvoor samen te werken met een relevant bedrijf in Zuid-Nederland in het kader van een Europees project?Meld u dan aan voor het Interreg Vlaanderen-Nederland project Link2Innovate.

Het project

Link2Innovate moedigt samenwerking...


Moving minds on wheels

Met Moving Minds on Wheels trekt hogeschool UC Leuven-Limburg in samenwerking met VOKA Vlaams-Brabant doorheen de provincie tot bij de ondernemer. Dankzij de steun van de provincie Vlaams-Brabant worden startende, doorgroeiende en gevestigde kmo’s op een laagdrempelige wijze van kennis en expertise voorzien. Op 10 locaties kan je als ondernemer leerrijke sessies over duurzaamheid, innovatie en creativiteit, trends in branding, websites als communicatietool, voedingscommunicatie en het nut van...


ECSEL oproepen 2017

logo ecsel

ECSEL zal in 2017 twee oproepen organiseren. De ECSEL-oproepen 2017 worden geopend op 22 februari 2017 (Project Outline Phase), met afsluiting van de Project Outline fase op 11 mei 2017 en afsluiting van de Full Project Proposal fase op 21 september 2017.Voor de oproep ECSEL-2017-1 IA wordt op programmaniveau een Europese subsidie van € 92,5M voorzien gecomplementeerd met een gelijkaardige subsidie bij de deelnemende Europese lidstaten.

Voor de oproep ECSEL-2017-2 RIA wordt op programmaniveau

Bizidee - Pop Poll

Heb je een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee geeft jouw start-up alle kansen tot slagen. 

Tijdens de Nacht van de Inspiratie leer je je ondernemingsplan aanscherpen. Met de Pop Poll toets je of je idee klaar is voor de markt. En met de Matchmaker vind je de juiste mensen.

Bizidee ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament door de focus op een goede voorbereiding, van idee tot...


Selectiviteit bedrijfsinnovatiesteun 2017.

IWT

Voor de O&O-bedrijfsprojecten en kmo-innovatieprojecten wordt een selectiviteitsmechanisme gehanteerd dat een gelijke selectie over het jaar toelaat, met een wachtlijn voor projecten die minder hoog scoren.Het beslissingscomité bij het Hermes-fonds besliste op de zitting van januari 2017 om voor de selectiviteit 2017 dezelfde regels aan te houden. Alle informatie vindt u in het toelichtingsdocument rond de selectiviteit en selectiemechanisme.

Kmo-innovatieprojecten

O&O-bedrijfsprojecten
...

Eerste gezamelijke oproep ERA-MIN2 staat open!

logo era-min

ERA-MIN2 is een pan-Europees netwerk van 21 publieke onderzoek- en innovatiesubsidie agentschappen uit 13 lidstaten van de EU-landen/regio's (België-Vlaanderen, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Spanje-Castilla y Léon, Zweden), het geassocieerd lid Turkije, en vier niet-EU-landen (Argentinië, Brazilië, Chili, en Zuid-Afrika).ERA-MIN2 (2016-2021) werd opgezet om de coördinatie van de onderzoeks- en innovatieprogramma's te versterken

Projecten rond integratie van vluchtelingen en derde oproep Interreg V Euregio Maas-Rijn

Het samenwerkingprogramma Interreg V Euregio Maas-Rijn organiseert:

  • de derde oproep (of ‘call’) voor projectaanmeldingen. Deadline voor het indienen van deze projectschets (projectidee) in het kader van de derde oproep is 22 mei 2017.
  • een afzonderlijke oproep voor projectaanmeldingen gericht op de integratie van vluchtelingen: "Sociale inclusie en opleiding". Deadline voor het indienen van deze projectschets is 16 februari 2017.

Het beschikbare EFRO-budget voor deze oproep bedraagt 2...


123456... 106