Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1548 mensen vanuit 260 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

ECSEL oproepen 2017

logo ecsel

ECSEL zal in 2017 twee oproepen organiseren. De ECSEL-oproepen 2017 worden geopend op 22 februari 2017 (Project Outline Phase), met afsluiting van de Project Outline fase op 11 mei 2017 en afsluiting van de Full Project Proposal fase op 21 september 2017.Voor de oproep ECSEL-2017-1 IA wordt op programmaniveau een Europese subsidie van € 92,5M voorzien gecomplementeerd met een gelijkaardige subsidie bij de deelnemende Europese lidstaten.

Voor de oproep ECSEL-2017-2 RIA wordt op programmaniveau

Bizidee - Pop Poll

Heb je een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee geeft jouw start-up alle kansen tot slagen. 

Tijdens de Nacht van de Inspiratie leer je je ondernemingsplan aanscherpen. Met de Pop Poll toets je of je idee klaar is voor de markt. En met de Matchmaker vind je de juiste mensen.

Bizidee ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament door de focus op een goede voorbereiding, van idee tot...


Selectiviteit bedrijfsinnovatiesteun 2017.

IWT

Voor de O&O-bedrijfsprojecten en kmo-innovatieprojecten wordt een selectiviteitsmechanisme gehanteerd dat een gelijke selectie over het jaar toelaat, met een wachtlijn voor projecten die minder hoog scoren.Het beslissingscomité bij het Hermes-fonds besliste op de zitting van januari 2017 om voor de selectiviteit 2017 dezelfde regels aan te houden. Alle informatie vindt u in het toelichtingsdocument rond de selectiviteit en selectiemechanisme.

Kmo-innovatieprojecten

O&O-bedrijfsprojecten
...

Eerste gezamelijke oproep ERA-MIN2 staat open!

logo era-min

ERA-MIN2 is een pan-Europees netwerk van 21 publieke onderzoek- en innovatiesubsidie agentschappen uit 13 lidstaten van de EU-landen/regio's (België-Vlaanderen, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Spanje-Castilla y Léon, Zweden), het geassocieerd lid Turkije, en vier niet-EU-landen (Argentinië, Brazilië, Chili, en Zuid-Afrika).ERA-MIN2 (2016-2021) werd opgezet om de coördinatie van de onderzoeks- en innovatieprogramma's te versterken

Projecten rond integratie van vluchtelingen en derde oproep Interreg V Euregio Maas-Rijn

Het samenwerkingprogramma Interreg V Euregio Maas-Rijn organiseert:

  • de derde oproep (of ‘call’) voor projectaanmeldingen. Deadline voor het indienen van deze projectschets (projectidee) in het kader van de derde oproep is 22 mei 2017.
  • een afzonderlijke oproep voor projectaanmeldingen gericht op de integratie van vluchtelingen: "Sociale inclusie en opleiding". Deadline voor het indienen van deze projectschets is 16 februari 2017.

Het beschikbare EFRO-budget voor deze oproep bedraagt 2...


Meer Innovatie Nieuws...