Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1527 mensen vanuit 253 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Succesvolle interne service design bij Coca-Cola

Service design groeit snel en steeds meer bedrijven en organisaties zien in dat een betere dienstverlening en betere product-service-systemen duidelijk tot meer succes leiden. Meestal gaat de aandacht naar het verbeteren van dienstverlening voor klanten en externe stakeholders. Binnen een organisatie of onderneming kan service design echter ook een cruciale rol spelen om beter te scoren en de motivatie bij de werknemers te stimuleren en bijgevolg ook weer succesvoller te zijn als business. De...


Hoe kunnen ICT en Gaming ouderenzorg optimaliseren?

AAL programma

Bent u vanuit uw professionele activiteiten betrokken bij het optimaliseren van de ouderenzorg in Vlaanderen? Heeft u zelf ideeën over hoe ouderen langer thuis kunnen blijven of hoe ouderen zorg kan geoptimaliseerd worden door ICT en of gaming?

Dankzij uw mening kunnen kan MIC Vlaanderen deze issues in kaart brengen en actie ondernemen om hierop een antwoord te formuleren. U kan uw mening delen door:

 


23/07/2015 20:45 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De vijfde oproep Landbouw (LA)-Trajecten 2015-2016 is opengesteld!

IWT

De vijfde oproep voor projectaanvragen Landbouw (LA)-trajecten is opengesteld.De uiterste indiendatum is 12 november 2015 (12 uur, ‘s middags).De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding Landbouw-trajecten en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.Het IWT organiseert op 11 september 2015 een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om een voorbespreking met een IWT-adviseur...


17/07/2015 09:14 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Evaluatie en selectie SBO-oproep 2014-2015

IWT

De raad van bestuur van het IWT heeft op 16 juli 2015 een beslissing genomen over de steunverlening aan de projectvoorstellen van de SBO-oproep 2014-2015.

Hierbij wordt steun toegekend aan 10 SBO-projecten met een primaire economische finaliteit en 6 SBO-projecten met een primaire maatschappelijke finaliteit.

Onderaan in bijlage en op de IWT-website vindt u de lijst met een overzicht van de gesteunde SBO-projecten van de oproep SBO 2014-2015

Strategisch basisonderzoek (SBO)
...

17/07/2015 08:49 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Oproep steunprogramma voor innovatieve en milieuvriendelijke havenwerktuigen

Het Havenbedrijf en de Maatschappij Linkerscheldeoever maken samen 500.000 euro vrij voor bedrijven die de uitstoot van fijn stof (NOx, SO2 en/of CO2 ) verminderen door te investeren in milieuvriendelijke havenwerktuigen.

De oproep richt zich naar nieuwe technologieën waarvan de haalbaarheid reeds werd aangetoond, maar die niet noodzakelijk wijd verspreid zijn op de leveranciersmarkt (TRL7 tem TRL9). De projectoproep staat open voor projecten die gerealiseerd worden in het Antwerpse havengebied. ...


Meer Innovatie Nieuws...