Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1539 mensen vanuit 254 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

De EUREKA-cluster Celtic-Plus organiseert een Proposers Day op 28 oktober 2015

celtic-plus logo

De EUREKA-cluster Celtic-Plus organiseert een Proposers Day op 28 oktober 2015 bij Alcatel-Lucent Bell Labs in Antwerpen.

Een Proposers Day is een platform voor organisaties met interesse in telecommunicatie, die een internationale samenwerking in een gezamenlijk onderzoeksproject beogen.

U kan hier projectideeën bespreken met potentiële partners, en de financieringsmogelijkheden aftoetsen met de nationale overheden van verschillende EUREKA lidstaten. Ondermeer het IWT en Innovirris zullen...


05/10/2015 15:22 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

e-commerce in de voedings- en verpakkingsindustrie

E-commerce wordt steeds belangrijker en laat zich ook voelen binnen de voedings- en verpakkingssector.

De integratie van of transitie naar dit relatief nieuwe verkoopkanaal stelt vele bedrijven rechtstreeks of onrechtstreeks voor nieuwe uitdagingen inzake voedselveiligheid, voedselkwaliteit, verpakkingsintegriteit en marketing & sales.Graag willen Pack4Food vzw en Universiteit Gent nagaan in welke mate bedrijven:1/ vertrouwd zijn met e-commerce

2/ omgaan met e-commerce en welke problemen...


Vernieuwd opleidingsaanbod Laboratorium voor Lichttechnologie

Het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU leuven technologiecampus gent stapt af van de intensieve tweejaarlijkse specialisatiecursursus. Vanaf nu bieden we op regelmatige basis een module aan die meestal gespreid wordt over twee dagen. De frequentie waarmee een module wordt ingericht  hant af van de populariteit. Op deze manier trachten we flexibeler in te spelen op devraag naar opleiidng rond verlichting.

Het doel van dit aanbod is het aanbieden van de noodzakelijke kannis om bewust,...


Design thinking is springlevend

De September Issue van de Harvard Business Review is gewijd aan design. Design thinking, design for action... een editie vol onderbouwde artikels van toonaangevende experten als Tim Brown, Roger Martin en Jon Kolko, om er een paar te noemen.

Design Thinking Comes of Age

In 'Design Thinking Comes of Age' stelt Jon Kolko vast dat meer en meer organisaties de principes van design toepassen in hun organisatiecultuur. Volgens hem is dit een reactie op de alsmaar grotere complexiteit van de...


Reciprocation: you have to give before you get

Over 900 people attended London’s inaugural BX2015 Behavioural Insights Conference. This sold out, cutting-edge two-day event brought together the world’s leading behavioural insights experts.

The conference was mainly focused on policy makers and practitioners who want to explore how they can make better and smarter policies that matter. There are a lot of opportunities and improvement potential for policy makers in Flanders. But this conference was also relevant and very useful for innovators...


Meer Innovatie Nieuws...