Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1539 mensen vanuit 254 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Digitale marketing: data-gedreven én persoonlijk

In Londen moest je zijn als digitale marketing je ding is. Ik vertrok wat terughoudend, omdat digitale marketing zo snel evolueert en ik al een tijd van het echte marketinggebeuren verwijderd was. Ik vertrok vastberaden om te horen wat de do’s en dont’s zijn anno 2015.

Een 15-tal cases werden gepresenteerd. Grote namen zoals Facebook, Airbnb, Philips en Twitter, brachten een eerder lokaal verhaal (dat je vermoedelijk terugvindt in verschillende landen).

Wat heb ik onthouden van de...


Iminds lanceert Call 1 van 2016 voor Icon-projecten

iMinds

Heb je een idee voor vernieuwing in ICT, onze zorg- en gezondheidssector, de maakindustrie of nog andere domeinen? Ontdek dan hoe ICON, iMinds' programma voor coöperatief onderzoek, jouw project op de rails kan zetten.

Met haar ICON onderzoeksprogramma biedt iMinds een uiterst wendbare formule voor coöperatief onderzoek. Binnen ICON bundelen ondernemingen, industriepartners en onderzoekers de krachten in onderzoeksprojecten die een meerwaarde creëren voor de industrie door een antwoord te bieden...


25/11/2015 20:21 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De oproep TETRA 2015-2016 is opengesteld.

IWT

De oproep voor projectaanvragen TETRA is opengesteld.

De uiterste indiendatum is dinsdag 16 februari 2016 (12 uur ‘s middags).Het TETRA-programma richt zich tot Vlaamse hogescholen of geïntegreerde opleidingen in de universiteiten die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. Zij voeren binnen TETRA kortlopende projecten uit die beschikbare (academische) kennis vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes die inspelen op de noden van een ruime groep ondernemingen...


20/11/2015 16:26 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

CreaLINK in beeld

Omdat creatieve starters vaak vooral gedreven zijn door hun passie en in iets mindere mate door ondernemerszin, zette het project CreaLINK extra in op het aanscherpen van ondernemerscompetenties. Bovendien blijkt dat er een hogere slaagkans is om vanuit een netwerk aan de slag te gaan dan te werken op individuele basis. Dus vormden de creatieve starters 'creatieve linken' met elkaar om succesvoller aan de opdrachten te werken. De resultaten zijn te zien in een publicatie, een roadmap en 2 video's....


Innovatiebeurs 2015: een terugblik


Meer Innovatie Nieuws...