Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1493 mensen vanuit 246 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Voka Health Community is op zoek naar nieuw zorgondernemerschap

Het domein van de gezondheidszorg krijgt elke dag te maken met nieuwe noden en vragen. Voka Health Community is op zoek naar voorstellen voor nieuwe producten en diensten die een preventieve invalshoek hanteren. Je kunt indienen tot 28 februari.


CALL - Voka Health Community zet ook in 2015 in op nieuw zorgondernemerschap

Het open innovatieplatform Voka Health Community is continu op zoek naar nieuw ondernemerschap dat daadwerkelijk impact kan hebben op de vele zorggebruikers in België. Ook in 2015 willen we dergelijke innovaties capteren via onze call naar innovatieve zorgideeën.

Dit jaar gaat er extra aandacht naar het platform AIPA van de Zorgproeftuinen. In Aalst biedt 'Ageing in Place' feedback en testruimte voor oplossingen, die levenslang thuis wonen voor ogen hebben.

Daarnaast zijn we expliciet...


Negentiende oproep voor projectvoorstellen cornet (ERA-NET)

logo cornet (era-net)

Er is een volgende oproep projectvoorstellen CORNET voorzien.ERA-NET CORNET biedt mogelijkheden tot internationale samenwerking aan projecten die ingediend worden in de Vlaamse programma’s:Een CORNET project omvat essentieel onderzoek en kennisverspreiding ten behoeve van een groep bedrijven waarin kmo’s duidelijk aanwezig zijn.Uiterste datum voor het indienen van projectvoorstellen: 27 maart 2015 om 12u00.Informatie omtrent het indienen van
26/01/2015 09:54 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Google nodigt zorgplatform Cubigo uit voor bootcamp

beeld Zorgplatform Cubigo

Zorgplatform Cubigo van voormalig IWT-winnaar Aristoco mag deelnemen aan de prestigieuze boot camp ‘BlackBox Connect’ van Google. Samen met 14 andere veelbelovende tech start-ups zal CEO Geert Houben gedurende 2 weken in Silicon Valley vertoeven, het hart van de wereldwijde ICT sector. Het is de eerste keer dat een Belg deze eer te beurt valt.

Cubigo is technologie die verschillende diensten samen op één uiterst gebruiksvriendelijk platform verzamelt. Hierdoor kunnen zorgbehoevenden langer...


23/01/2015 13:52 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Flanders Inshape zoekt bedrijven voor nieuwe onderzoeksprojecten

Wil je als bedrijf toegang tot kennis die je meteen kunt toepassen in jouw bedrijfscontext zodat je sneller en beter kunt groeien? Dan kun je meewerken aan een IWT-onderzoeksproject, samen met universiteiten/hogescholen, Flanders Inshape en diverse projectpartners.

Voor 2 nieuwe onderzoeksprojecten is Flanders Inshape op zoek naar

- bedrijven die toegevoegde waarde voor de klant centraal willen stellen in alles wat ze doen

- bedrijven die samen met collega-bedrijven producten willen ontwikkelen....


Meer Innovatie Nieuws...