Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1490 mensen vanuit 244 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Onderzoek 'Adapt to adopt': deelnemende bedrijven gezocht

Wil je onderzoeken hoe jij jouw ONTWERPAANPAK maximaal afstemt op je BEDRIJFSCONTEXT, neem dan deel aan het Flanders Inshape onderzoek 'Adapt to adopt'.

Wij zoeken enthousiaste KMO’s, dienstverleners,… die met de nodige zin voor realiteit aan de slag willen gaan om een pragmatisch antwoord te vinden op de vraag: 'Hoe kan het beter?'.


'Adapt to adopt': Deelnemende bedrijven gezocht

Omdat ook jij met je product- en dienstenontwikkeling steeds gaat voor goud, maar af en toe net het podium mist: neem deel  aan het Flanders Inshape onderzoek 'Adapt to adopt' en leer hoe jij jouw ontwerpaanpak maximaal afstemt op je bedrijfscontext. Wij zoeken enthousiaste KMO’s, dienstverleners,… die met de nodige zin voor realiteit aan de slag willen gaan om een pragmatisch antwoord te vinden de vraag: 'Hoe kan het beter?'.


Iedereen creatief !

Op het Creativity World Forum begin november in Kortrijk had Tom Kelley (IDEO) het onder meer over niet passende sokken en een trouwe Japanse hond. Wat heeft dit met creativiteit en innovatie te maken? Brian Legein legt het kort uit.

Iedereen creatief ! geschreven door Marianne Verkest in Nieuws & inspiratie.

Tags: , .


Bent u al mee met het succes van Strategisch Basisonderzoek in Vlaanderen?

stockbeeld rond de sbo outputmonitoring

Sinds enkele jaren steunt het IWT Strategisch Basisonderzoek (SBO) in Vlaanderen. Dit programma tracht de kloof te dichten tussen universitair onderzoek en economische en maatschappelijke actoren.Een recente monitoring van het programma toont aan dat SBO-projecten doorgaans succesvolle resultaten behalen en aanleiding geven tot omvangrijke en duurzame samenwerkingsplatformen.Succes uit zich vooral in een verderzetting van samenwerkingen die reeds opgestart waren tijdens het project. Zowel in
17/11/2014 17:08 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Verspreiding van een goed product

Een goed product bedenken is niet moeilijk. De meesten van ons slagen daar al in nog voor ze ’s morgens uit de douche gestapt zijn. Inschatten of een product ook zal geaccepteerd en verspreid worden, ligt moeilijker. Hoe zorgen we ervoor dat de klant er pap van lust?Wat is het geheim dat ervoor zorgt dat de mensen een bepaald product accepteren en kopen? Om te beginnen is er al een groot onderscheid tussen producten die aan hun zoveelste versie toe zijn, en werkelijk innovatieve producten...


Meer Innovatie Nieuws...