Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1458 mensen vanuit 241 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Eerste oproep voor projectvoorstellen ITEA3 (EUREKA) en PO preparation days in Amsterdam

logo itea3

Op 23 september 2014 zal de eerste oproep voor projectvoorstellen voor het EUREKA-cluster programma ITEA 3 gelanceerd worden. Deze oproep wordt samen gelanceerd met de ITEA Project Outline (PO) Preparation Days die zullen plaatsvinden in Amsterdam.

In de Project Outline (PO) fase, en tijdens deze voorbereidingsdagen, worden eerst geschikte partners gezocht voor bestaande en nieuwe projectideeën. Gebruik makend van de feedback (wetenschappelijk en projectmatig) van het Technisch Comité van de...


22/07/2014 11:51 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Vacature stafmedewerker online communicatie m/v

IWT

Het IWT concretiseert het innovatiebeleid van de Vlaamse regering. Dit gebeurt door financiering, adviesverlening en informatieverstrekking. Het IWT beheert jaarlijks zo’n 300 miljoen euro met een personeelsbestand van 125 medewerkers.Momenteel zijn we op zoek naar een stafmedewerker online communicatie (m/v).Wat houdt deze job in?Met je vlotte pen schrijf je teksten voor off-en online communicatie die ondernemingen aanzetten tot meer, beter en slimmer innoveren. Door je toegankelijke en heldere
18/07/2014 15:30 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De vijfde oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten is opengesteld.

IWT

De vijfde oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten is opengesteld.De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).De oproep staat open voor alle sectoren met uitzondering van de primaire land- en tuinbouwsector. 

De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding VIS-trajecten en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.

Het IWT organiseert op 5 en 26 september 2014 een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. Er...


18/07/2014 15:12 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De tweede oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten voor innovatievolgers is opengesteld

IWT

De tweede oproep voor projectaanvragen VIS-trajecten voor innovatievolgers is opengesteld.De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).

De oproep staat open voor alle sectoren met uitzondering van de primaire land- en tuinbouwsector.De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding VIS-trajecten voor innovatievolgers en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.

Het IWT organiseert op 9 en 17 september 2014 een infosessie voor...


18/07/2014 15:11 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

De vierde oproep Landbouw (LA)-trajecten is opengesteld!

IWT

De vierde oproep voor projectaanvragen Landbouw (LA)-trajecten is opengesteld.

De uiterste indiendatum is 27 november 2014 (12 uur).

De kenmerken van het programma zijn beschreven in de handleiding Landbouw-trajecten en er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien.Het IWT organiseert op 3 en 18 september 2014 een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om een voorbespreking met een IWT-adviseur aan te vragen....


18/07/2014 11:54 IWT Nieuws Geen reacties Meer...

Meer Innovatie Nieuws...