Probleem op deze pagina?


Welkom op het Vlaams Innovatienetwerk

Het Innovatienetwerk is een netwerk van intermediaire organisaties en kenniscentra die actief zijn op het vlak van innovatie-ondersteuning, gecoördineerd door het IWT.
1548 mensen vanuit 260 intermediaire organisaties/afdelingen bieden u een brede waaier van expertises aan ter ondersteuning van uw inspanningen rond innovatie.

Elk Vlaams bedrijf kan hier terecht voor ondersteuning rond innovatie !

 

Recentste Nieuws

Goedkeuring TETRA: Innoveren doe je niet alleen!

Innoveren door samenwerking wordt vanuit het Agentschap Innoveren en Ondernemen sterk aangemoedigd. Zo is er elk jaar een oproep voor TETRA projecten waarbij nieuwe academische inzichten op een praktische manier vertaald worden naar bruikbare inzichten voor de industrie. Ook nu nog kan je je aansluiten bij goedgekeurde projecten en op een laagdrempelige manier bijkomende kennis in huis halen.

Lees hier welke TETRA projecten binnenkort van start gaan.

Meer weten? Contacteer je innovatieadviseur...


Flanders Inshape wordt Expertisecentrum Business Design & Innovatie

Flanders Inshape slaat de handen ineen met het Competence Center Next Generation Industy van Antwerp Management School (AMS). Eerder dit jaar vond de acquisitie plaats van Flanders Inshape door AMS en wij zijn blij u te melden dat wij voortaan samen waarde gaan creëren.


12de Oproep voor projecten in EuroTransBio

logo eurotransbio (era-net)

Op 4 oktober 2016 werd de 12de oproep voor Projecten in EuroTransBio (www.eurotransbio.eu) gelanceerd.EuroTransBio (ETB) één van de ERA-NET projecten waaraan het Agentschap Innoveren & Ondernemen deelneemt, heeft tot doel de samenwerking tussen Europese biotechbedrijven te stimuleren.Innovatieve R&D projecten in elk domein van de biotechnologie komen voor steun in aanmerking. Vlaamse bedrijven (kmo’s en grote bedrijven) die, samen met buitenlandse bedrijven en/of kennisinstellingen, een...


Executive MBA

eMBA aan Antwerp Management School is een opleiding waar je met internationale faculty en mededeelnemers een traject aflegt waarin zelfbewustzijn, samenwerking, begrip van globale business context en maatschappelijk bewustzijn centraal staan. Wil je doorgroeien in jouw bedrijf en jezelf verder ontplooien, dan is dit de geknipte opleiding voor jou.

Executive MBA geschreven door Marianne Verkest in Nieuws & inspiratie.

Tags: , .


Call voor Proposals 'HPC-Cloud Applications Experiments'

Fortissimo 2 is een project dat binnen de topic 'ICT for manufacturing SMEs (I4MS)' onder Horizon 2020 door de EU gefinancierd wordt. Fortissimo 2 steunt op haar beurt 'experimenten' binnen de werkgebieden HPC-Cloud-based modelling, simulatie en analysetechnieken voor het modelleren van multiple intergeconnecteerde fenomenen, integratie van meerdere tools in de procesketen, exploitatie van 'big data', integratie van nieuwe mobiele interfaces voor data management en beslissingsondersteuning, enz......


Meer Innovatie Nieuws...